Primer aniversari de la gestió comunitària del Casl de Barri

Demà, dia 1 d’octubre, la gestió comunitària del Casal de Barri Pou de la Figuera compleix un any, i volem celebrar-ho amb vosaltres.

Seguint el tarannà comunitari hem descartat una celebració a lo gran, i en canvi hem preferit posar en primer termini la gran quantitat i qualitat d’activitats -tan periòdiques com puntuals- que estem assolint darrerament. En aquest cartell trobareu les activitats que hem emmarcat dins la celebració i per les quals agraïm les entitats i persones organitzadores; al web http://www.casalpoudelafiguera.net podeu consultar totes les activitats periòdiques, que recentment han assolit el rècord de 23 per setmana (de dilluns a divendres).

Són molt bones notícies, i en tenim d’altres. Recentment hem acordat amb el Districte de Ciutat Vella la continuació de la gestió comunitària, en termes similars, encara que amb millores, i amb un termini més positiu: d’un any passem a 2 anys prorrogables a un tercer. Amb tota aquesta progressió, el repte segueix sent créixer i incorporar més entitats i persones tant a les activitats del Casal com a la pròpia gestió.
Bon aniversari a totes i tot!!!

Cartell aniversari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s