Sobre nosaltres

Casc Antic per la Gestió Comunitària és una entitat de segon grau (és a dir, una entitat d’entitats), més concretament una federació, nascuda farà ara un any i mig amb la finalitat d’optar a la gestió ciutadana del Casal de Barri Pou de la Figuera.

Des d’aleshores, la composició de la federació ha anat variant segons afinitats i capacitat d’acció (moltes de les entitats del barri es troben en situacions molt complicades, tant a nivell de recursos econòmics com de forces humanes). Ara mateix, la federació està formada per l’Assemblea d’Aturades i Aturats de Barcelona, ACRS (Associació Catalana de Residents Senegalesos), l’AV Casc Antic, Eco-Concern Innovació Social, EICA (Espai d’inclusió i formació Casc Antic), i RAI (Recursos d’Animació Intercultural).

Sempre hem volgut i seguim intentant aplegar més entitats a la federació, cosa difícil pel motiu ja explicat. De fet, la percepció des de d’altres entitats és molt positiva: moltes s’hi mostren interessades, simpatitzen amb el projecte i el recolzen… però no tenen forces per posar-hi.

Cal dir que per formar part de Casc Antic per la Gestió Comunitària no s’ha de ser una associació registrada amb entitat jurídica, de fet hi ha membres que són grups informals i funcionen com la resta a tots els efectes.

De manera que això no deixa de ser una crida a la participació, a l’apropament i a fer part d’aquest projecte.

La federació té seu oficial a l’AV (C/ Rec 27) per motius pràctics, però ens anem trobant en diferents local, i aviat començarem a fer-ho al mateix Casal.

Per qualsevol consulta, dubte o suggerència, podeu contactar-nos aquí:
cagestiocomunitaria@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s