L’exposició del mes: “Deu anys sense vergonyes” + taller el dia 26

10asv3Aquest mes de febrer tenim el plaer de portar al Casal de Barri una exposició molt lligada al Forat: es tracta d’una sèrie de fotografies sorgides del projecte de memòria col·lectiva Deu anys sense Vergonyes. Farà aviat dos anys, i coincidint amb el desè aniversari del Forat de la Vergonya, un grup multi-disciplinar va venir a la plaça cercant memòries de tot tipus al voltant d’aquest espai. P1010960

 

Ara, el grup cedeix generosament aquestes fotografies i, el dia 26 de febrer, faran un taller al voltant de “com fer memòries d’una plaça o barri”. Amb aquest objectiu, s’ha instal·lat dins l’exposició una bústia per tal de recollir més records i relats al voltant del Forat. Aviat publicarem la convocatòria.

  • Deu anys sense vergonyes quiere poner en valor, compartir y difundir la experiencia colectiva del Forat de la Vergonya. Pero, ¿cómo representar la memoria? Es diversa, compleja y a veces contradictoria. Es un palimsesto de narraciones y contribuciones de personas, entidades y colectivos en una construcción colaborativa.

Ho explica més a fons i millor la seva pròpia pàgina web:

Deu anys sense vergonyes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s