Tancament econòmic 2013 i pressupost 2014

A la darrera trobada oberta de la gestió comunitària del Casal de Barri, vam presentar dos documents econòmics centrals, el tancament del primer període de gestió (octubre a desembre de 2013) i el pressupost previst per al 2014. A la mateixa trobada vam explicar que, per raons de transparència, trobàvem imprescindible que aquestes dades fossin de caràcter públic i estiguessin a l’abast de totes i de tots.
Aquí teniu els citats documents. Si teniu qualsevol tipus de consulta a fer, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a cagestiocomunitaria@gmail.com

TANCAMENT SUBVENCIO CASAL DE BARRI 2013 pressupost inicial 2014

Respecte al segon document, cal comentar que hem previst més conceptes de despesa d’aquells que en principi farem servir; el motiu és que els conceptes amb pressupost zero no es podran aplicar durant tot l’any, mentre que si posem alguna quantitat després sempre podem desplaçar despeses d’un concepte a un altre. En aquest sentit, hem posat per exemple previsió de despesa en conceptes com a dietes o transport, que normalment no fem servir, per si de cas en algun moment ens fessin falta.

Per altra banda, el pressupost assignat per als tres darrers mesos del 2013 és exactament una quarta part de l’assignat per a tot l’any 2014.

Insistim: qualsevol dubte o detall que vulgueu consultar, pregunteu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s