Sobre les obres al Forat de la Vergonya

Encara que no creiem que aquesta entitat hagi de servir per a donar veu al Districte, lo cert és que aquest ens ha fet arribar dades sobre la intervenció que s’està fent al Forat de la Vergonya, i que -sense estar necessàriament d’acord amb el plantejament fet- preferim compartir-la.

Com algunes ja sabreu, fa uns mesos que el Districte de Ciutat Vella va plantejar que la plaça necessitava algunes millores, bàsicament de manteniment (especialment el sauló, que ja feia falta) i alguns elements més. Poc després de l’estiu es va convocar una reunió a la que van prendre diverses entitats i veïnes, i es va arribar a uns certs acords.

Les obres van començar la setmana passada, i aquesta és l’actualització que han passat.

Us reenvio la detallada informació que ens ha fet arribar el director   de l’obra del POU:

“Fins avui s’ha actuant a dintre dels parterres existents, treien xarxa de reg i plantació que s’ha de treure. Hi ha tres jardiners fen les feines. No hi ha tanques d’obra la plaça segueix igual que estava.
 
Per la setmana que ve en principi fins divendres,  solament s’actuarà en els parterres i millorant el paviment al voltant dels banc. Es realitzarà solament tancament parcials en les zones d’obra. Malla taronja en parterres i tanca d’obres al voltant dels bancs, ja que hi ha una maquina fent ajuda als treballs del paviment.
 
Tot apunta que el dilluns 16 tancarem amb tanca d’obra tota la zona de sauló central, camp de futbol i bàsquet, per fer la reparació del sauló. Les tanques hauran d’estar de 7 a 8 dies, per que consolidi el tractament del sauló, es a dir el 24 de desembre al mig dia es retiraran, deixant la plaça neta. Els treballs en l’interior de la plaça s’iniciaran sempre un dilluns, per tenir l’espai tancat solament un cap de setmana que tot apunta que serà el del 21,22.

En cas que hi hagués algun imprevist o canvi ja us ho comunicarem. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s