Arriba al Casal de Barri la gestió comunitària!

Aquest és el bloc de Casc Antic per la Gestió Comunitària, una petita federació formada per entitats del barri amb l’objectiu de la gestió cívica, ciutadana o popular del Casal de Barri Pou de la Figuera (C/ Sant Pere Més Baix, 70, a dalt de tot del Forat de la Vergonya).

Des del final del procés del Forat, fa anys, una de les demandes veïnals pendents era que la gestió del Casal de Barri (que s’havia guanyat mitjançant la lluita popular) fos també del barri.

Després d’anys de gestió empresarial d’aquest equipament municipal, l’Ajuntament i el Districte de Ciutat Vella ha obert per fi la porta a aquesta opció i, després de mesos de reunions, redacció de projecte i negociacions, la cosa es pot donar per feta (a falta de signatura oficial). La gestió comunitària començarà l’1 d’octubre del 2013.

img-091.jpg

Si ja abans el Casal era del barri, en el sentit que les activitats que s’hi fan són obertes i gratuïtes, ara es tracta de que sigui DE i PEL barri, de que el Casal el fem entre totes.

Aquest és el punt fonamental de la proposta: la vocació inclusiva i fomentadora de la participació. Totes i tots esteu convidades a participar-hi: veïnat, usuàries i usuaris, entitats, talleristes…

Des de la Federació anirem portant el dia dia de la gestió, però la idea és que qui vulgui pugui participar activament a les diferents decisions que haurem de prendre, mitjançant una comunicació fluïda, assemblees, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s